Velkommen til Ropsies!

Denne bloggen handler om de små og store tingene som opptar meg i livet mitt. Hyggelig at du har klikket deg innom:) Jeg blir kjempeglad dersom du legger igjen et spor av deg selv i form av en kommentar eller to.
God lesning!

mandag 5. april 2010

Dagens anbefaling #9: Bli en bokelsker

Det er ikke så ofte jeg leser andre bøker enn de som står på pensum, rett og slett fordi jeg føler jeg bør prioritere pensum først (og jeg blir jo aldri ferdig med pensum, arg). Det er en av de tingene jeg liker så godt mer ferier, da prioriterer man anderledes! Derfor tok jeg fatt på ei ny bok i påska, The other hand av Chris Cleave (den norske oversettelsen har tittelen Little Bee). Gleder over å ha lest ei ny bok ble enda større da jeg fikk tips om å registrere meg som bokelsker på www.bokelskere.no. Der kan man nemlig lage lister over hvilke bøker man har lest, hvilke man leser på nåværende tidspunt, hvilke man ønsker å lese osv. Jeg som elsker lister synes dette er perfekt:) I tillegg til å holde oversikt for seg selv kan man følge andre bokelskere, få tips til godt lesestoff og følge/delta i diskusjoner rundt bøker. Det er sikkert mye mer man kan gjøre også, men jeg registrerte meg i går så jeg har fortsatt litt ting å finne ut av. Men liker du å lese, anbefaler jeg deg å bli en bokelsker på www.bokelskere.no:)

3 kommentarer:

 1. Ooh, det må jeg prøve!
  Gøy :)

  SvarSlett
 2. Eeey, du har jo blogg du og jo :)) hehe da får jeg fulgt med deg også :)) Klem Hege

  SvarSlett
 3. Heisann.. Fin blogg.. Men noe helt utenom dette innlegget. Er på leting etter pianonoter til sangen "Du er allt- Sonja Alden"..Googlet på nettet og da hadde din søster(?) for en stund tilbake skrvet at du muligens hadde noter til denne.. Stemmer det ?:) Får ikke tak i den noen sted og skal spille den i et bryllup..

  SvarSlett