Velkommen til Ropsies!

Denne bloggen handler om de små og store tingene som opptar meg i livet mitt. Hyggelig at du har klikket deg innom:) Jeg blir kjempeglad dersom du legger igjen et spor av deg selv i form av en kommentar eller to.
God lesning!

torsdag 19. februar 2009

Photo shoot in Winter Wonderland








7 kommentarer:

  1. Yeha! I like the photo blog thing, at least I can relate to it better...nice shots!

    SvarSlett
  2. Great:) I will try to keep putting up more photos...
    and btw, i believe you can sometimes understand what im writing too...maybe i´ll even write in english sometimes...

    SvarSlett
  3. Renate! Jeg visste ikke at du også var en blogger?? HURRA! Jeg elsker når flere og flere skjønner at dette er måten å oppdatere på. Mail er SÅÅÅ last year<3

    SvarSlett
  4. Flotte bilder Renate;) Fortsett med å ta masse bilder, Er gøy å se det.. hehe.. Kanskje du kan legge inn litt "Captation" tekst å? Flott blogg;)

    SvarSlett
  5. Betsy:
    Oh yeah! Blog er tingen! Jeg er forholdsvis ny her da, så det er masse jeg ikke skjønner, og bloggen blir ikke så avansert..men det er gøy:)
    Jeg har btw, vært din faste leser ei stund, det er en genial måte å følge litt med på hva folk driver med og sånn. Superb!:)

    Kristoffer:
    Thanks! Enig, bilder er gøy, det er jo høydepunkt når jeg leser andres blogger, så jeg skal prøve å bli flinkere. Men Captation tekst, hva betyr det? Im new in this game ok!;)

    SvarSlett
  6. Ja, jeg så at du hadde lagt inn kommentar, men det var på en post etter jeg hadde postet en ny post. Skjønner?? Haha.. Men nå har jeg fått sånn at jeg får beskjed når folk kommenterer. Jeg ELSKER kommentarene:) hehe. Så fortsett å lese!!
    Jeg syns du er mye mer avansert enn meg. Jeg har vært en relativt ivrig blogger ei stund, og jeg skjønner ikke hvordan dere får sånn bilde på toppen, eller hvordan man linker til andre blogger. Så den sekseren jeg fikk i IT på vgs er kanskje den minst fortjente karakteren jeg har fått i heile mitt liv!

    SvarSlett
  7. Hei Renate! Jeg har gitt deg en utfordring på bloggen min...

    SvarSlett