Velkommen til Ropsies!

Denne bloggen handler om de små og store tingene som opptar meg i livet mitt. Hyggelig at du har klikket deg innom:) Jeg blir kjempeglad dersom du legger igjen et spor av deg selv i form av en kommentar eller to.
God lesning!

torsdag 4. mars 2010

Etegilde etterfulgt av godtestopp

Fredag i forrige uke kom jeg hjem fra jobb og var ganske sliten. Jeg fant fram en 200 grams Smash-sjokolade, slang meg ned i sofaen og skrudde på tv-en. 200 gram sjokolade er ganske mye, men jeg spiste sannelig opp nesten hele på veldig kort tid. Hva slags start er det på helga i grunn? Jeg følte kroppen min vokste til dobbel størrelse og kvalmen bredte seg fra magen og utover hele kroppen (ja, det går an!). Akutt behov for trening! Det hadde jeg egentlig ikke tid til, men jeg slang på meg treningstøyet og kom meg opp på treningssenteret. Der løp jeg med en viljestyrke jeg aldri før har hatt og var helt gele i beina etterpå. Men du, for en deilig følelse!!:)

Dagen etter spurte venninna mi meg om jeg ville være med på godteriavtale, og da var det faktisk ikke så lett å si nei. Så nå sitter jeg her på skolen med termosen foran meg og en trang til å kjøpe sjokolade til kaffen.

Whyyy?

2 kommentarer:

  1. Til og med JEG har godteavtale nå! Det har jeg aldri hatt før:) Jeg og Morten skal bare spise godteri på lørdager etter kl 18.
    Lurer på åssen det kommer til å gå, men måtte seriøst gjøre noe etter vinterferie med MASSE godteri, he he!

    SvarSlett
  2. Been there, done that!

    SvarSlett